mechanik 18-04-2010 godz 09:51

2038. Cześć mam do was pytanie czy udało by się rozwinąć zakład mechaniczny samochodowy i zakład mechaniczny maszyn rolnych takie 2in1;)

komentarzy: 6, ostatnia dodana 2010-04-20 13:57:45

krystyna78 17-04-2010 godz 11:45

2037. jestem zajeta mama malutkich dzieci i szczerze mowiac nie mam czasu aby usiasc przed telewizorem i w ciszy zobaczyc uroczystosci zalobne, dletgo tym bardziej dziekuje wszystkim wladzom i sluzbom, ktore wziely dzis udzial w upamietnieniu i oddaniu czci osobom, ktore zginely w kata

komentarzy: 0,

WOJTAS 16-04-2010 godz 21:00

2036. Witam wszystkich.Jeżdżę po Reszlu i szlag mnie trafia na te drogi, normalnie ręce opadają, nic nie robią z tym.Czy Władze Reszla nie chcą,czy nie potrafią coś z tym zrobić ? Dzisiaj coś tam łatali ale co to za łatanie ?

komentarzy: 0,

reszelos 16-04-2010 godz 19:28

2035. W sobotę, 17 kwietnia, mija tydzień od katastrofy samolotu prezydenckiego. Dokładnie o 8.56 w całym kraju zawyją syreny alarmowe.Czy w Reszlu też?Czy syrena w mieście się w końcu dołączy ,bo ostanio nie wyła.

komentarzy: 7, ostatnia dodana 2010-04-17 11:55:21

OGŁOSZENIA PERMANENT

DODAJ OGŁOSZENIE PRZEGLĄDAJ OGŁOSZENIA

Zamieszczanie ogłoszeń jest bezpłatne.

Zobacz prawdziwe show – Sprawdź pokazy iluzji

Pokazy iluzji od zawsze fascynowały publiczność. Niemniej jednak współczesna sztuka iluzji to znacznie więcej niż szybka zabawa czy krótkotrwałe zainteresowanie widza. Dobrze przygotowane widowisko angażuje zarówno oczy, wyobraźnię, jak i emocje uczestników. W odróżnieniu od wielu standardowych form rozrywki, iluzja przenosi publiczność w świat, w którym granice między rzeczywistością a fantazją zacierają się niemal niezauważalnie. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat tego, jak pokazy iluzji mogą wyglądać, sprawdź przygotowany przez nas artykuł. Znajdziesz tam wiele wartościowych informacji.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble